maanantai 6. kesäkuuta 2011

Jäähdytinjumppaa

Pisaman fillarin jäähdytin alkoi tiputella harvakseltaan nestettä Savossa vietetyn viikonlopun paluumatkan loppupätkän tauoilla ja jo melkein kotinurkilla.



Laite maanantaina talliin, syyläri irti ja edelleen tiistaina Ahoselle tarkistettavaksi ja korjattavaksi.
Uusi Honda Shadow VT 600 C:n syyläri maksaa Stormilla 490 euroa. Rai, rai...
Laitteesta lasketut nesteet erinomaisen hyvässä kuosissa, eikä merkkiäkään ruosteesta. Wau!


Potilas on tässä. 


Ke 8.6.2011

Jäähdytinkorjaamolta ei ole kuulunut vielä mitään, joten tallilla joutohommia ja Hondan jäähdytyskanavien huuhtelu. Tyhjennyspultit auki vesipumpun kupeesta ja takapytyn takaa, kumimaton kappale roiskesuojaksi ja ränniksi, laite ulos nurmikolle ja vesiletku vesipumpun kauluksesta sisään ja hana auki... Iloista lorinaa. Eikä ruostetta täälläkään :)


Pe 10.6.201

Olin perjantaina Trumpalla työreissulla Espoossa. Kukonlaulun aikaan liikkelle ja illalla takaisin. Pisama kävi hakemassa korjatun syylärin Ahoselta ennen iltavuoroon lähtöään. Paketti odotti keittiön pöydällä. Shortsit jalkaan ja hihatonta ylle, korjattu syyläri reppuun ja Trumpalla tallille. Ahonen oli löytänyt vuotokohdan, tinannut ja vetänyt viilentimeen vielä "coolin" mattamustan.


 


Palikat paikoilleen ja samalla yhden hapertuneen vesiletkun uudistaminen uudella. Uudet nesteet sisälle ja ilmaamaan systeemiä ennen tankin ym. kilkkeiden asennusta. Bensaa purkista, sano.



Pari lämmityskäyttöä ja nestetäyttöä. Ekalla kerralla ehkä kahvikupillinen lisää ja toisella kahvimitallinen.

Black is beautiful - black is cool...
Syylärin kehikko vaihtoi samalla väriä.
Testiajo Sarankulman ST1:lle ja tankki täytteen lauantaita varten. Toimii! Eikä vuoda enää :)




.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti