sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Kotiteollisuus, Pakkahuone Tampere, la 26.3.2011

Kotiteollisuuden uusin ja 11. levy on pyörinyt tallin jenkkasoittimessa viime päivinä.
Tamperelaisen paikallisradio Radio957:n haastattelussa Hynynen kertoi tulevasta kaudesta, että siinä voi olla keikkasettien osalta suuriakin eroja. Välillä kuulema mennään perustriolla ja välillä on mukana joukkue, jolla voidaan ottaa mukaan uusimman levyn biisejä.
Odotin mielenkiinnolla illan vetoa Tampesterissa ja kuuntelin tallilla pohjiksi KT:n uusinta.
Lopettelin Lentävän Kalakukon niputustouhut vähän aikaisemmin ja loikkasin kotisaunan lauteille Pisaman kanssa. Mielessä käväisi, että KT saattaa aloittaa lauantaina Pakkahuoneella huomattavan aikaisin. Lämppäribändin showtime oli ennakkotietojen mukaan jo ennen iltakahdeksaa. Tekstiviestiin Janilta saatu kuittaus vahvisti asian. Perhana, meinasi pukata kiirettä, mutta ehdittiin kuitenkin tontille ennen aloitusta. Käväisi kyllä mielessä, että nyt taitaa mennä muutamalta hitaalta hämäläiseltä herkut ohi...


Pakkahuoneen keikka alkoi iltaysiltä.

Työluuri vaihtui reilu viikko sitten Nokian E7:aan. Nyt oli samalla hyvä tilaisuus kokeilla kännykkäkameran toimivuutta keikkakeleissä.


KT veti perustriolla napakan ja hyvän keikan. Soitossa, otteissa ja olemuksessa oli jäntevyyttä mukana. Perhana! Ja "Kuningas Mammona" oli helmi. Pisama, joka ei edelleenkään suuremmin Kotiteollisuutta kuuntele saatikka fanittele, hehkutti vielä keikan jälkeenkin, että oli tosi hyvä veto se kuningas mammona. 


Hyvät fiilikset! Ja keikan kyytipojaksi vielä kaksi encorea.


Keikan jälkeen vaihdettiin Janin kanssa nopeasti pikakuulumiset, sillä bändi lähti kamojen purkamisen jälkeen suunnilleen samoilta jaloilta kohti Karjalaa.
.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti